Tijdens de KlimClassic wordt je klimtijd op drie beklimmingen gemeten. Dit jaar op de Côte Voie de Chars (max 17%),Côte La Redoute (max 20%) en Côte du Hallembaye (max 12%). Het team met de 8 snelste personen op alle drie de beklimmingen wint een baanclinic met Levi Heimans in het Velodrome Amsterdam.

Levi Heimans, meervoudig Olympiër ploegenachtervolging, laat je met plezier de combinatie van techniek en snelheid ervaren, dat wat deze sport zo populair maakt!

Als specialist op de ploegenachtervolging weet Levi als geen ander hoe het is om hard te fietsen en daarnaast haarfijn aan te voelen hoe vier man sterk optimaal ingezet moeten worden om aan de streep allemaal het uiterste te hebben gegeven.

Deze bijzondere baanclinic wordt aangeboden door het Velodrome Amsterdam en  BALK rijwielen. De organisatie is in handen van MIR Sportmarketing.

 

 

 

 

Levi Heimans

Levi nam maar liefst drie maal deel aan de Olympische Spelen op het onderdeel ploegenachtervolging. Hij behaalde medailles op Wereld- en Europese kampioenschappen en werd meermaals Nederlands kampioen op de individuele achtervolging.