klimclassic-merlijnsphotography-lores-3966

Geen KlimClassic in 2024 wegens parcoursuitdagingen

Tot onze spijt delen we mee dat er in 2024 geen KlimClassic zal plaatsvinden. De annulering komt voort uit de moeilijkheden om een aantrekkelijk parcours samen te stellen. Gezien een belangrijk aantal gemeenten in België die op het KlimClassic parcours liggen, beslist hebben om geen toertochten met meer dan 500 deelnemers te laten passeren, zijn we tot dit besluit gedwongen.

Hoewel de inschrijvingen nog niet waren geopend, waren we als organisatie vastbesloten om op Hemelvaartsdag 2024 een mooie 19e editie van de KlimClassic te organiseren. Helaas bleken de uitdagingen in het vinden van een geschikt parcours voor 2024 onoverkomelijk.

Hoewel er dit jaar geen KlimClassic zal plaatsvinden blijven we hoopvol voor de toekomst en doen we ons uiterste best om in overleg met de betrokken gemeentes een aantrekkelijk parcours voor editie 2025 uit te zetten.

Ronde van Nijmegen
Wil je toch een mooie toertocht fietsen in het Hemelvaartweekend? Op zaterdag 11 mei organiseren we de Ronde van Nijmegen. Tijdens deze sfeervolle toertocht ontdek je de schoonheid van het Rijk van Nijmegen en haar Duitse achterland. De routes zijn 70, 120 en 165 km lang en bevatten een aantal glooiende hellingen en pittige kuitenbijters. Kijk op www.rondevannijmegen.nl voor meer informatie.

Deel dit bericht

Meer nieuws

Geen klimClassic in 2024 wegens parcoursuitdagingen

Tot onze spijt zal er in 2024 geen KlimClassic plaatsvinden wegens parcoursuitdagingen. Klik hier om het volledige bericht te lezen